Udeležba na 20. obletnici Društva VIZIJA

Društvo za KVČB, 02.10.2020

Drugega oktobra 2020 sem se na povabilo predsednice Društva gibalno oviranih invalidov Slovenije VIZIJA, ge. Barbare Slaček udeležila praznovanja 20. obletnice delovanja njihovega društva. Dogodek je potekal v Domu kulture v Slovenskih Konjicah.


Zaradi omejitev, ki jih je prinesla bolezen COVID-19, se je praznovanja udeležilo le cca 25 povabljenih oseb. Kljub temu je prireditev bila prisrčna, ob upoštevanju vseh ukrepov NIJZ. Društvo VIZIJA je članica NSIOS-a, zato se je dogodka udeležil tudi predsednik NSIOS g. Borut Sever, ki je nagovoril prisotne. Na prireditvi so se vrstili številni govorniki, ki so poudarili pomen društva VIZIJA v slovenskem prostoru. Podpredsednica inustanoviteljica društva ga. Julijana Kralj se je v svojem govoru spomnila začetkov delovanja, dela na posameznih programih društva ter se zahvalila vsem prostovoljcem in prostovoljkam za njihovo plemenito delo, saj društvo brez njih danes ne bi bilo to kar je. Najzaslužnejšim prostovoljcem je podelila priznanja.


Zdajšnja predsednica društva ga. Barbara Slaček se je v svojem govoru zahvalila dolgoletni predsednici in ustanoviteljici društva ter gonilni sili v društvu, ge, Julijani Kralj ter ji ob tem prazniku podelila priznanje za dolgoletno delo. Priznanje je prejela tudi Občina Slovenske Konjice. Program je popestrila tudi skupinska likovna razstava članov društva.


Danica Koren

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 2

Spletna stran je v fazi prenove, tako da lahko pride do napake v delovanju. Hvala za razumevanje.