Webinar z naslovom: COVID-19 NI USTAVIL KVČB

Društvo za KVČB, 02.11.2020

Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen skupaj s podjetjem Lek, d.d organizira in vas vabi k ogledu spletnega seminarja - webinarja z naslovom "COVID – 19 NI USTAVIL KVČB ", ki bo v ponedeljek, 2. novembra 2020, od 18. do 19. ure.


Število novih okužb v Sloveniji narašča in življenje z virusom še naprej terja previdnost. Bolniki s KVČB spadajo med ranljivejše skupine bolnikov, a vprašanje je, koliko bolj so ranljivi? Na to vprašanjem nam bosta v spletnem seminarju pokušala odgovoriti vabljena strokovnjaka.   • Doc. dr. David Drobne, Gastroenterološka klinika UKC Ljubljana

  • Doc. dr. Mateja Logar, Klinika za infekcijske bolezni in vročinska stanja UKC Ljubljana

  • Mateja Saje, predsednica Društva za KVČB

  • Mateja Breznik, moderatorka


Vabimo vas, da med spletnim seminarjem delite svoje mnenje ali predavateljema zastavite vprašanja.


Možnost ogleda spletnega seminarja bo potekal v orodju Microsoft Teams – MS Teams . Podrobnejša navodila za dostop do spletnega mesta, preko računalnika, pametnega telefona ali tablice, kjer bo potekal spletni seminar najdete tukaj.


Priporočamo, da se na spletni seminar povežete 5 do 10 minut pred predvidenim začetkom prenosa s klikom na spodnjo povezavo: www.lek.si/vstop-seminar. V primeru težav z dostopom se lahko pred začetkom prenosa in ves čas prenosa obrnete na tehnično pomoč, ki vam bo na voljo na telefonski številki 051 334 010 (Damjan).


Veselimo se virtualnega srečanja z vami. 


Oglejte si webinar:Mateja Saje
Predsednica Društva za KVČB

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image