Psihološka delavnica

Sekcija dolenjske regije, 07.09.2022

Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen organizira in vljudno vabi člane Sekcije dolenjske regije in člane Sekcije zasavske regije na delavnico z naslovom »Psihološka plat kronične vnetne črevesne bolezni in spopadanje z njo«. Delavnica bo v sredo, 7. septembra 2022, ob 18:00 v Hotelu Dolenjc, Na Brezovici 50, Novo mesto.


Epidemija covid-19 je bila zadnji dve leti v ospredju našega življenja. Zamajala je naše občutke varnosti, gotovosti in predvidljivosti ter okrepila strahove, negotovost, tesnobo, nervozo. Pomlad nam prinaša vrnjeno svobodo druženja in neposrednega komuniciranja, zato Društvo za KVČB na novo organizira regijske psihološke delavnice, ki bodo članom nudile psihološko podporo.


Z novim ali osveženim znanjem širimo obzorja kako čim bolj kakovostno živeti s kronično boleznijo, da se ob tem počutimo dobro, telesno in duševno. Če se morda prikradejo v našo zavest temne misli, je zelo pomembno vedeti, kje poiskati pomoč tudi za to težavo.


Program psihološke delavnice:                              • 17:45 - 18:00     Zbiranje udeležencev v Hotelu Dolenjc Novo mesto

  • 18:00 - 18:10     Pozdrav predsednice Društva za KVČB, organizatorke in moderatorke psihološke delavnice - Mateje Saje

  • 18:10 - 18:40     Predavanje: Ali lahko KVČB poveča duševno stisko obolelih? pogled gastroenterologa, Nataša Smrekar dr. med. specialistka gastroenterologije

  • 18:40 - 19:10     Vprašanja udeležencev in aktivna razprava – Mateja Saje

  • 19:10 - 19:25     Odmor za pogostitev

  • 19:25 – 19:55     Predavanje: Psihološka plat KVČB – pogled psihologa, asist. Sanja Roškar mag. psihologije

  • 19:55 - 20:25     Vprašanja udeležencev in aktivna razprava – Mateja Saje

  • 20:25 - 21:00     Druženje in pogostitev


OBVESTILO O ZASEBNOSTI


Da lahko organiziramo in izvedemo psihološko delavnico zbiramo in obdelujemo Vaše podatke (OP), ime in priimek. Za udeležbo na psihološki delavnici je potrebna predhodna prijava do ponedeljka 5.9.2022 na e-mail: psiholoske.delavnice@kvcb.si.


Morebitna vprašanja za predavateljici lahko v naprej pošljete na isti e-mail lahko pa jih boste zastavili v živo na samem srečanju.


Pri prijavi navedite ime in priimek in iz katere sekcije društva prihajate (dolenjska ali zasavska). Podatke potrebujemo izključno zaradi organizacije psihološke delavnice.


Vljudno vabljeni!    


Predsednica Društva za KVČB
Mateja Saje


Predsednica Sekcije dolenjske regije
Andreja Lampreht


Predsednik Sekcije zasavske regije
Franci Kmetič


Psihološko delavnico bomo organizirali v sodelovanju s podjetjem Janssen, farmacevtski del Johnson & Johnson d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 14