Akcija Moj zdravnik 2024

Društvo za KVČB, 12.06.2024

Letošnja slovesna razglasitev akcije Moj zdravnik 2024, je bila v sredo, 12. junija 2024 v Odru pod zvezdami v Lutkovnem gledališču v Ljubljani. Akcija je potekala že za 28. generacijo najboljših zdravnic in zdravnikov.


Društvo za KVČB je v akciji sodelovalo kot ambasador akcije, veliko naših članov pa je tudi glasovalo in oddalo glasovnice.


Uredništvo revije Vive je letos prejelo rekordno število glasov, kar nakazuje na to, da ljudje še kako opazimo zavzete posameznike, ki delajo dobro. Posebnost nagrade moj zdravnik je, da prihaja neposredno iz rok nas pacientov, ki se tako svojim zdravnicam in zdravnikom zahvalimo ne le za strokovnost, ampak predvsem za srčnost, zavzetost in iskrenost. Glasovalo se je za zdravnice in zdravnike, ki delujejo na enem od 12 področij, in sicer za mojega onkologa, mojega dermatologa, mojega revmatologa, mojega nevrologa, mojega oftalmologa, mojega diabetologa, mojega družinskega zdravnika, mojega ginekologa, mojega pediatra, mojega zobozdravnika, mojega nefrologa, mojega specialista – zdravnika, ki ga ne morete uvrstiti v nobeno od kategorij.


Naziv moja onkologinja so podelili Cvetki Grašič Kuhar, naziv moj dermatolog je prejel Pij Bogomir Marko. Metka Koren Krajnc je prejela naziv moja revmatologinja, Miro Denišlič naziv moj nevrolog, Angela Thaler pa naziv moja oftalmologinja. Naziv moja diabetologinja so podelili Karin Kanc Hanžel, moj družinski zdravnik Sašu Duhu, moja ginekologinja pa Veroniki Testen. Simoni Lesnjak Dermol so podelili naziv moja pediatrinja, Janji Rebernik Oštir naziv moja zobozdravnica, Silvanu Saksidi so podelili naziv moj nefrolog, moj specialist pa je postal specialist urgentne medicine Mario Bjelčević.


Mateja Saje

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 9