Stojnica Društva za kronično vnetno črevesno bolezen ob 20. obletnici delovanja FIHA 17. 1. 2019

Društvo za KVČB, 17.01.2019

Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen se je na povabilo Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v R. Sloveniji, dne 17. januarja 2019, v Cankarjevem domu v Ljubljani, predstavilo s stojnico, ob 20. obletnici delovanja FIHO.Stojnico smo si delili z Zvezo ILCO. V dvorani Cankarjevega doma so se zbrale številne invalidske in humanitarne organizacije.


Naše društvo smo predstavljale Danica Koren, tajnica društva in tri članice društva, Nataša Drolec, Zarja Klun in Lidija Peklaj. Srečanje je bilo priložnost, da poklepetamo s sorodnimi društvi, spoznamo njihove posebne socialne programe in jim predstavimo naše. Predstavitev je trajala od 12.00 do 17.00 ure. Malo pred sedemnajsto uro je vse stojnice obiskal državni vrh, s predsednikom državnega zbora R. Slovenije g. Dejanom Židanom na čelu. Ob tej priložnosti smo mu predali zadnjo številko našega glasila Kronček. Presenečena sem bila, da je poznal kronično vnetno črevesno bolezen. Izmenjala sva nekaj besed na temo te bolezni.


Srečanje ob 20. obletnici delovanja FIHO se je ob 17.00 uri nadaljevalo s slavnostno prireditvijo, ki je trajala do 18.00 ure. Slavnostni govorniki so orisali pomen in vlogo fundacije in ji zaželeli uspešno nadaljnje delo.


Danica Koren, tajnica društva


Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 3

Spletna stran je v fazi prenove, tako da lahko pride do napake v delovanju. Hvala za razumevanje.