Webinar "Kako dostopati do zdravnika preko E - klinike Društva za KVČB"

Društvo za KVČB, 17.02.2021

Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen organizira in vas vabi k ogledu webinarja z naslovom "Kako dostopati do zdravnika preko E - klinike Društva za KVČB", ki bo v sredo, 17. februarja od 18:00. 


Še vedno se ne moremo podružiti in poklepetati v živo, a to, kot vemo, ne pomeni, da se ne moremo videti in se pogovoriti. Pripravili smo virtualni dogodek, tako imenovani webinar, na katerem vam bomo predstaviti vsebinsko in praktično pilotni projekt E - klinika. Čas COVID-19 nam je prinesel med drugim tudi to, da mnogi zelo težko pridemo do zdravniških nasvetov glede svojega ravnanja ob stiku z boleznijo, še bolj ob poslabšanjih in zapletih KVČB ali ob izbruhu kake druge bolezni, ki naše stanje lahko še poslabša. Zato smo se v društvu odločili za pilotni projekt E- klinika za osebe s KVČB v času COVID in po njem. V pilotnem projektu vam skušamo ponuditi dostop do kakovostnih informacij različnih zdravnikov specialistov in ostalih zdravstvenih izvajalcev s katerimi prihajate v kontakt oz. čigar pomoč potrebujete. Odgovorili vam bomo tudi na vprašanja, povezana s pilotnim projektom E ­- klinika.


Vsebinska predstavitev E - klinike - Mateja Saje in Dušan Baraga
Praktična predstavitev in tehnična navodila - Davorin Gec - predstavnik Gospodarja zdravja
»Moja dobra osebna izkušnja z E - kliniko« Maja Gorišek članica društva
Vprašanja in diskusija


Morebitna vprašanja lahko v naprej pošljete na naslov mateja.saje@kvcb.si, lahko pa jih boste postavljali tudi v živo.


Webinar bo v posebnem spletnem orodju Microsoft Teams s katerim se bomo povezali v videokonferenco. Ker orodje uporabljamo prvič, vam prilagamo povezavo do navodil v PDF obliki in povezavo www.kvcb.si/videosrecanje do srečanja. Srečanje bo trajalo približno eno uro.


Vljudno vabljeni! 


Mateja Saje
Predsednica Društva za KVČB

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 4