Sklepna prireditev Naj javno stranišče 2019

Društvo za KVČB, 22.11.2019

Spoštovane članice in člani Društva za KVČB,


19. november je svetovni dan stranišča, ki ga obeležujemo po vsem svetu in s katerim se povečuje ozaveščenost in pripravljenost lokalnih skupnosti za boljše sanitarne pogoje. V ta namen je naše društvo letos že enajsto leto zapored pripravilo akcijo Naj javno stranišče.


Akcija je namenjena osveščanju javnosti o pomenu stranišč ter kot informacija članom in nečlanom društva, kje v obiskanih občinah in bencinskih servisih ob avtocestah v Sloveniji imamo možnost dostopa do sanitarij, ki jih kot svojo temeljno potrebo nujno potrebujemo.


Ob zaključku akcije bomo izdali Bilten z vsemi podatki o ocenjenih javnih straniščih in na spletni strani www.najjavnostranisce.kvcb.si dopolnili zemljevid – označili vsa ocenjena javna stranišča v letu 2019 ter ažurirali podatke v mobilni aplikaciji »Najbližji WC«, ki je na voljo za operacijska sistema Android in iOS. Glavni namen aplikacije je uporabniku najti najbližje odprto javno stranišče in ga do tja tudi voditi. Mobilna aplikacija je brezplačna. Na sklepni prireditvi bomo razkrili končne rezultate in razglasili zmagovalce v obeh kategorijah. Bilten akcije bo možno dobiti po zaključku prireditve.


Vabimo vas, da se nam pridružite na sklepni prireditvi Naj javno stranišče 2019. Dogodek bo potekal 22. novembra 2019, ob 17. uri v Gledališču Koper, Verdijeva ulica 3, 6000 Koper.


Sklepno prireditev bo povezovala novinarka Regionalnega RTV centra Koper/Capodistria Irena Cunja, popestrila pa mlada glasbenica Aleksandra Vovk z gostjo. Ker je dogodek medijsko izjemno pomemben, si v društvu želimo čim večjo udeležbo naših članov, zato vljudno vabljeni. Prosimo, da ste na kraju prizorišča vsaj 10 minut pred pričetkom prireditve.


Po sklepni prireditvi bomo imeli v preddverju Gledališča Koper večerjo, ob 19.15 uri se bomo odpeljali v Center Adria Bowling v Ankaranu, kjer bo od 19.45 do 20.00 ure vpisovanje ekip, nato 15 minutni trening in 30 minutno tekmovanje v bowlingu med sekcijami našega društva.


Na prireditev bo organiziran brezplačni avtobusni prevoz naših članov na relaciji Maribor - Mlinska ulica (odhod ob 13.00 uri), Slovenska Bistrica (OMV pri trgovskih centrih) ob 13.20 uri, avtobusna postaja Žalec ob 13.45 uri, Trojane ob 14.15 uri, Ljubljana (Park Tivoli) ob 15.00 uri, Unec ob 15.30 uri in prihod do Gledališča Koper ob 16.45 uri. Po prireditvi se bomo z avtobusom peljali do Centra Adria Bowling v Ankaranu in po bowlingu ob 22.00 uri prevoz nazaj proti Mariboru.


Prijave na srečanje zbiramo preko naše spletne strani ali na naslovu Društvo za KVČB, p.p. 640, 2103 Maribor, najkasneje do 19. novembra 2019. Če želite tekmovati za vašo sekcijo se čim prej prijavite pri predsedniku svoje sekcije, ta pa prijavo ekipe pošlje na info@kvcb.si, najkasneje do 19. novembra 2019. V kolikor ste zainteresirani, da se vas več skupaj pripelje do vstopne postaje, kontaktirajte predsednika svoje sekcije.  


Vljudno vabljeni!


Predsednica Društva za KVČB
Mateja Saje


 


Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 134

Spletna stran je v fazi prenove, tako da lahko pride do napake v delovanju. Hvala za razumevanje.