Srečanje

Mladinska sekcija, 25.05.2020

Mladinska sekcija Društva za kronično vnetno črevesno bolezen sporoča, da bo


srečanje Mladinske sekcije z naslovom »Novi začetki«, potekalo 25. maja 2020 ob 18.00 preko spletne aplikacije,


ter vse člane sekcije vabi, da se ga udeležijo.


Dnevni red srečanja:  1. Uvodni pozdrav.

  2. Spletna strokovna predavanja z naslovom »Novi začetki«, ki ga bosta izvedli dr. Nataša Smrekar, dr. med. specialist gastroenterolog: Zdravljenje oseb s KVČB s standardnimi in biološkimi zdravili pred zanositvijo, med nosečnostjo in po porodu in asist. Vesna Fabjan Vodušek dr. med spec. ginekolog: Načrtovanje nosečnosti, nosečnost, porod in poporodno obdobje pri osebah s KVČB.

  3. Razprava za morebitna vprašanja, ki so se pojavila tekom predavanja.


S predavanjem Novi začetki želimo članom mladinske sekcije ponuditi čim več informacij o nosečnosti in KVČB, zato se bomo dotaknili tem kot so: načrtovanje nosečnosti, nosečnost in KVČB, zdravljenje KVČB in nosečnost, rodila sem, kaj pa zdaj?, dojenje in KVČB, dednost KVČB na potomca in še veliko več koristnih nasvetov, informacij ter novih znanj, tako za dekleta, kot tudi za moški spol sekcije. Prosim, da se na srečanje prijavite do petka, 22.5.2020 na e-naslov: mladinska@kvcb.si ali na telefon 051 659 517 (Barbara Korošec) – dosegljiv od 16. ure dalje. Ob prijavi obvezno napišete elektronski naslov, na katerega vam bomo poslali navodila kako dostopati do spletnega predavanje.


Ob prijavi lahko dopišete kakršnakoli vprašanja za predavateljici ali željene poudarke na točno določene vsebine, ki jih bomo pred začetkom predavanja, posredovali predavateljicama.


Srečanje bo predvidoma trajalo do 19.00.


Vabljeni!


Organizatorji srečanja:
Mateja Saje, predsednica Društva za KVČB
Barbara Korošec, predsednica Mladinske sekcije


Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 6