Vabilo na 12. Otroški tabor

Otroška sekcija, 27.06.2021 - 03.07.2021

Spoštovani in dragi otroci, mladostniki in starši!


V lanskem letu otroškega tabora zaradi epidemije nismo izvedli. Letos vam obljubljamo, da se bomo maksimalno potrudili, da bomo ob upoštevanju priporočil NIJZ glede epidemije COVID-19, otroški tabor izvedli.


12. Otroški tabor bo potekal od 27. 6. do 3. 7. 2021. Namen tabora je aktivno in zdravo preživljanje počitniških dni v naravi, na prostem, kjer se boste naužili zdravilnih sončnih žarkov, se lahko kopali in uživali v zabavnih dogodivščinah, ustvarjalnih delavnicah in športnih igrah. Pomembno je tudi druženje in zavedanje, da niste edini, ki morate vsak dan redno jemati zdravila in skrbeti za zdrav slog življenja. Poskrbeli pa bomo tudi za upoštevanje NIJZ glede epidemije COVID-19.

Letos imamo razpisanih 17 prostih mest za otroke in mladostnike, sprejeti bodo tisti, ki se bodo prej prijavili. Zato ne odlašajte, na zloženki je natančno razloženo kako poteka prijava.


Dodatne informacije o 12. Otroškem taboru lahko dobite na tel. številki 041 665 000 pri ge. Danici Koren, namestnici predsednice Otroške sekcije.


Zloženka 12. Otroški tabor


Vljudno vabljeni!


Predsednikca Otroške sekcije
mag. Darja Urlep Žužej, dr. med.