Strokovno srečanje - seminar za zagovornike oseb s KVČB – Univerza za KVČB -

Društvo za KVČB, 28.11.2018

Spoštovane članice in člani Društva za KVČB,


vljudno vabimo vse člane društva na strokovno srečanje - seminar za zagovornike oseb s KVČB – Univerza za KVČB. V priponki vam pošiljamo prijavnico in program seminarja, ki bo 28.11.2018 v M Hotelu, Derčeva ulica 4, v Ljubljani.


V Društvu za KVČB se zavedamo kako zelo pomembno je znanje in poznavanje bolezni za bolnika. Izobražen bolnik lažje sodeluje pri zdravljenju in sprejema odločitve, ki mu pomagajo pri spoprijemanju s kronično boleznijo. S tem namenom že od leta 2007 organiziramo vikend izobraževanja v Rogaški Slatini, ki jih imenujemo »Šola za osebe s KVČB«. Izobraževanje je strukturirano in se prične z začetno šolo ter nadaljuje z delavnicami s specifično tematiko.


Skrbimo, da so izobraževanja kar najbolj kvalitetna in izbiramo najboljše predavatelje. Sodelujemo tudi z drugimi društvi v Evropi in vemo, da tudi v drugih organizacijah zelo poudarjajo pomen izobraževanja. Zato smo se odločili, da bomo še v letošnjem letu 28.11.2018 v Ljubljani zaokrožili to izobraževanje s seminarjem za zagovornike oseb s KVČB – Univerza za KVČB kamor vas vse vljudno vabimo. 


Seminar bo tudi priložnost in zaključno izobraževanje vseh, ki so obiskali začetno šolo za osebe s KVČB in vse delavnice. Tem članom društva bomo podelili potrdilo - certifikat, da so izobraženi zagovorniki bolnikov. Opravljeno imajo kvalitetno izobraževanje in ta zaključek, bo vseboval predavanja o komunikaciji, mediaciji in svetovanju bolnikom.


Na seminar in nazaj bo organiziran brezplačni prevoz z avtobusom na relaciji: iz Maribora - avtobusna postaja v Mlinski ulici ob 12.30 uri, Žalec avtobusna postaja ob 13.15 uri, Trojane ob 13.45 uri, do M hotela v Ljubljani ob 14.30 uri.


Prav tako bo organiziran brezplačni prevoz naših članov na relaciji iz Kopra ob 13.00 uri, pobiranje na Uncu ob 13.45 uri do M hotela v Ljubljani ob 14.30 uri. Zvečer predvidoma ob 20.30 uri odhod domov po isti poti. 


V kolikor ste zainteresirani prijavo z izpolnjeno prijavnico pošljite čim prej, na e-mail mateja.saje@kvcb.si najkasneje do 21.11.2018. Dobimo se v hotelu M v Ljubljani.Mateja Saje, predsednica društva za KVČB
Dušan Baraga, podpredsednik društva za KVČB


  

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 50