7. simpozij o KVČB

Društvo za KVČB, 29.09.2017

Spoštovani člani društva. 

V letošnjem letu smo nekoliko več pozornosti namenili dopolnilnemu in alternativnemu zdravljenju. Organizirali smo že dve vikend delavnici v Rogaški Slatini in zanimanje je bilo kar veliko. Spoznali smo, da ne gre toliko za zdravljenje kot za zmanjševanje nekaterih težav in skrb za bolj kvalitetno življenje, sproščanje in skrb za kvaliteto odnosov. 

Tudi letošnji simpozij, ki ga običajno namenimo družinskim zdravnikom, smo letos namenili članom društva in seveda tudi drugim zainteresiranim. Vabimo vas, da se simpozija udeležite v čim večjem številu, saj bodo teme zelo aktualne. Predstaviti želimo, da so poleg učinkovitega in modernega biološkega zdravljenja pomembni tudi drugi ukrepi, ki jih bolniki s kronično boleznijo lahko naredijo za svoje boljše počutje, kvalitetno življenje in zdravje.  

Torej lepo vabljeni na simpozij, ki bo 29. 9. 2017 ob 13h v M hotelu v Ljubljani.

Na simpozij in nazaj bo organiziran brezplačni prevoz z avtobusom na relaciji: iz Maribora - avtobusna postaja v Mlinski ulici ob  10.15 uri, Arja vas ob 11.00 uri, Trojane  ob 11.30 uri, do M hotela v Ljubljani ob 12.30 uri. Zvečer predvidoma ob 19.15 uri odhod domov po isti poti.  Za člane Sekcij primorske, goriške in dolenjske regije bomo organizirali prevoz glede na prijave. Prijavo z izpolnjeno prijavnico pošljite čim prej, najkasneje do 20. 9. 2017 na info@kvcb.siVljudno vabljeni! 

Dušan Baraga, dr.med.
podpredsednik društva za KVČB 

Mateja Saje
predsednica društva za KVČB


  

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
+ 50