Moj zdravnik 2024 – glasovanje

Obveščamo vas, da bo v sodelovanju z revijo Viva letos Društvo za KVČB ambasador akcije Moj zdravnik 2024. Glasujete lahko za zdravnice in zdravnike, ki delujejo na enem od 12 področij – mojega onkologa, mojega dermatologa, mojega revmatologa, mojega nevrologa, mojega oftalmologa, mojega diabetologa, mojega družinskega zdravnika, mojega ginekologa, mojega pediatra, mojega zobozdravnika, mojega nefrologa, mojega specialista – zdravnika, ki ga ne morete uvrstiti v nobeno od kategorij naprimer gastroenterolog.

Akcija poteka že 28. let. V času, ko je glavna tema stavka zdravnikov in iz našega zdravstva prihajajo zlasti negativne informacije, želimo z akcijo Moj zdravnik opozoriti, da najboljše in najbolj srčne zgodbe ponavadi ostanejo nerazkrite. Ostanejo med zdravnikom in pacientom, za zaprtimi vrati ambulant in bolnišnic.

Akcija tako pacientom omogoča, da pokažemo na glavne akterje teh zgodb – predane zdravnice in zdravnike, ki v središče vedno postavijo bolnika.

Tudi letos vam dajemo priložnost, da se s svojim glasom zahvalite osebi, ki vas je z odličnim delom in odnosom prepričala, da si zasluži posebno pozornost.

Spodaj vam pošiljamo link do glasovnice Moj zdravnik 2024.

 

GLASOVNICA MOJ ZDRAVNIK 2024

 

Nagradimo človečnost, srčnost, predanost in strokovnost svojega zdravnika! Glasujmo zanje!

 

Predsednica Društva za KVČB
Mateja Saje

Povezane vsebine